Посівний матеріал, агрокультури від ГАДЗ-АГРО

ГАДЗ-АГРО, ТОВ- це надійний та досвідчений партнер сільгоспвиробників у забезпеченні стабільного врожаю. Компанію було засновано в 2004 році та від тоді, дякуючи висококваліфікованим спеціалістам та впроваджуючи новітні технології, вона постійно вдосконалює якість своєї продукції та займає ведучі місця поміж виробників насіння.

На сьогодні компанія винаймає в оренду майже 25 тисяч гектарів земель у Тернопільській області, на яких вирощує зернові, зернобобові, технічні та олійні культури Бучач, що входять до Держреєстру сільськогосподарських сортів культур.

Важлива складова підприємства - професійна команда кваліфікованих управлінців, що провадять стратегічне планування, ефективну логістику та тримають курс на сталий розвиток бізнесу.

Насінництво

Головним напрямком діяльності компанії є випробування різних сортів та впровадження у виробництво новітніх перспективних зернових, олійних та зернобобових культур. Діяльність заводу з виробництва насіння спрямована на задоволення усіх вимог сучасного виробництва, використання нових технологій з підготовки високоякісного посівного продукту. Фірма готує насіння не тільки для своїх потреб, а надає послуги насіннєвого заводу й іншим підприємствам з усіх регіонів держави.

Урожайність агрокультур залежить не лише від рівня техніки, а й від вірно підібраних сортів та їх властивостей.

Пріоритетними є сорти:

- пшениця озима та пшениця яра;  

- ячмінь;  

- горох;    

- соя.

Елеваторний комплекс

ГАДЗ-АГРО, ТОВ володіє сучасним високотехнологічним елеваторним комплексом, обладнаним власною атестованою лабораторією. Елеватор провадить повний спектр послуг по прийому, чищенню, сушці, збереженню і відвантаженню зерна та олійних культур, що відповідають усім стандартам та нормам.

Переваги комплексу:

- кілька ліній, що дає можливості одночасного приймання зернових не лише різних культур, але й різної вологості;

- лабораторія з повним спектром досліджень;

- двоступенева чистка зернових та сучасна аспіраційна система, сушильні установки марки «SUKUP»;

- окреме збереження зерна за класами і видами культур у сховищах наземного та силосного типів.

Тваринництво

Компанія ГАДЗ-АГРО, ТОВ посідає почесне місце в 10-ці лідерів ринку молокопродуктів України та реалізує понад 70 т молока класу «екстра» щодня. Підприємство розвивається стрімкими темпами і планує у 2018 р. підняти виробництво молока Бучач до 100 т на добу.

На трьох молочно-тваринницьких комплексах годується майже 3 000 голів дійної худоби та ще 3 800 голів молодої. Більш того, на відгодівлі утримується багатосотенне поголів'я биків з напрямом на органічну годівлю.

ГАДЗ-АГРО, ТОВ дбає про задоволення власних потреб і потреб мереж магазинів «Європа» смачним та якісним м'ясом.

Власне виробництво

Організація ГАДЗ-АГРО, ТОВ виготовляє та реалізує:

- пшеничне борошно першого та вищого ґатунків;

- пшеничні висівки;

- крупу (пшеничну, ячмінну, кукурудзяну, горохову, перлову та кутю);

- мід.