КРАЩІ РІШЕННЯ ДЛЯ ТЕПЛОІЗОЛЯЦІЇ - ЕКОВАТА ВІД «ЛОГОС-ЗАХІД»

Ремонтно-будівельні роботи - той вид діяльності, який буде актуальний та потрібний в усі часи. Зараз на світових ринках представлені тисячі підприємств, що працюють в даній сфері й жорстко конкурують. Така серйозна конкуренція вимагає невпинного розвитку та впровадження інновацій. Відповідно, техніка проведення такого характеру робіт і матеріали, що застосовуються, постійно вдосконалюються та створюються абсолютно нові.

Як показує практика, найуспішнішими є ті підприємства, які не просто продають окремий товар або надають послугу, а пропонують комплексний підхід до вирішення певних завдань, Наприклад, реалізують взаємодоповнюючі товари, виконують суміжні роботи, консультують та інше. Львівська компанія «Логос-Захід» - один із прикладів вітчизняного підприємства, що використовує такий принцип роботи. Головний вектор нашої діяльності - це теплоізоляція. Застосування нашого досвіду, знань й умінь в цій області більш ніж достатньо для забезпечення найкращого результату.

Проблема теплоізоляції знайома людині практично з часів першого спорудженого нею прихистку. Колись користувались мохами, соломою, сухим листям та іншими доступними на той час матеріалами як теплоізоляцією. Такий процес утеплення був досить непростим заняттям, адже підготовка та й саме установлення матеріалів, були досить складним заняттям, а їх теплоізоляційні властивості все ж залишали бажати кращого. Зараз пропонуємо купити ековату за цінами виробника та зручним доставленням на місце призначення у «Логос-захід» зі Львова. Такий підхід все значно спрощує, адже це варіант, з яким працювати набагато зручніше. За своїми властивостями ековата набагато перевершує попередників. Хоча найбільш поширеними зараз теплоізоляційними матеріалами вважаються мінеральна вата, пінопласт і лише тоді ековата, що недооцінена. «Логос-Захід» займається виготовленням та доставлянням з Львова ековати, оскільки саме її ми вважаємо оптимальним варіантом для даних цілей.

Купити у Львові за ціною виробника ековата, яка є нетоксичним і нешкідливим для людини матеріалом, бо складається головним чином з вторцеллюлози (газетна макулатура після рециркуляції). Також у складі обов'язково міститься борна кислота як антисептик й антипірени (бура). Завдяки лінгіну, який міститься у волокнах, ековата при зволоженні стає клейкою.


У порівнянні з іншими поширеними теплоізоляційними матеріалами ековата має деякі переваги:

- використання ековати не завдає шкоди здоров'ю людини;
- нанесення ековати на будь-яку поверхню набагато легше, ніж нанесення мінеральної вати або пінопласту, виконають монтажні роботи спеціалісти компанії;
- ековата має досить високу стійкість до відкритого вогню;
- стіни будинку, захищені від нашестя гризунів саме шаром целюлозної ековати;
- внаслідок вмісту в складі антисептика, ековата має високу опірність до гниття;
- крім теплоізоляційних, ековата володіє ще й відмінними звукоізоляційними властивостями.

Як ми бачимо, цінові характеристики та перелік позитивних властивостей ековати досить переконливий, щоб купити ековату з доставленням зі Львова для виконання теплоізоляційних робіт. Як було сказано вище, ековата дуже проста в монтажі. Розглянемо докладніше цей момент.

Мінеральну вату в основному випускають в плитах або рулонах і для того, щоб при укладанні її на поверхню ніде не залишилося ні найменшої шпарини, іноді потрібна неабияка вправність робочої бригади. Спеціалісти «Логос-Захід» доставлять та виконають напилення ековатою. Вона наноситься у вигляді зволоженої клейкої целюлозної маси за допомогою спеціального видувного обладнання, що забезпечує ретельне, щільне заповнення волокном суцільним шаром по всій поверхні. Тут виключена поява просідань чи пустот.

Якщо у вас виникли питання - звертайтеся в компанію «Логос-Захід» і наші фахівці нададуть професійну консультацію, або ж отримаєте більше інформації за телефоном (093)576-31-29