Гідравлічні насоси та гідромотори «Гідравлік Лайн»

Гідравлічні насоси та гідромотори «Гідравлік Лайн» При виборі гідронасоса, необхідно керуватися декількома параметрами. Основна діяльність компанії "Гідравлік Лайн" – продаж гідравлічного обладнання.

Гідравлічне обладнання – це велика назва сукупності спеціалізованих апаратів та систем, необхідних для виконання завдань, пов'язаних з гідравлікою. Дане устаткування застосовується у сферах металургії, будівництва, машинобудування, сільського господарства та ін. Гідравлічні насоси являють собою пристрої, призначені для перетворення гідравлічної енергії (енергії рухомої рідини) в механічну енергію та складають основу гідроприводів в різних машинах. Гідронасоси поділяють на 3 основних групи: лопастні, об'ємні та струменеві. Судячи з назв, можна зрозуміти принцип роботи цих механізмів. Перша група гідронасосів перетворює енергію за рахунок обертання лопастей колеса, друга за рахунок обсягу всередині та принципу витіснення, а третя за рахунок змішування рідини з газовим потоком або потоком пари.

При виборі гідронасоса, необхідно керуватися декількома параметрами:

- конструкція гідронасоса;
- робочий обсяг;
- робочий тиск;
- ергономічність;
- принципи монтажу.

Компанія Гідравлік Лайн має в своєму арсеналі всі види гідравлічних насосів. Від найпопулярніших шестеренних до менш поширених плунжерних, шнекових та навіть ручних.


Гідравлічні мотори
Гідромотор, за аналогією з гідронасосом, також перетворює гідравлічну енергію в механічну. Процес відбувається за рахунок обертання спеціального валу. На вхід мотора подається рідина, а на виході утворюється  момент обертання. По багатьом параметрам гідромотори ідентичні з гидронасосами. Тільки, при виборі гідромоторів, крім робочих об'єму і тиску, потрібно враховувати частоту обертання та момент обертання. Існує чотири основних види гідравлічних моторів: шестеренні, героторні, поршневі та пластинчасті.


Всі вони представлені в асортименті "Гідравлік Лайн", яка є відомим постачальником промислового і мобільного гідравлічного обладнання відомих світових брендів. Для більш детальної інформації рекомендуємо ознайомитися з товаром на сайті компанії.

(044) 451-86-86, 451-86-87,

(067) 693-31-07,

(067) 547-46-27,

(050) 317-57-97, hydraulicline@gmail.com